• Lorem ipsum

Lakbescherming PPF Xpel Porsche Cayenne Coupe Turbo E-Hybrid

19 Aug 2024
door Politec

ZORG DAT JE PORSCHE ER NET ZO GOED UITZIET ALS DAT HIJ PRESTEERT

Er zijn verschillende manieren om de lak van je Porsche te beschermen en hem er als nieuw uit te laten zien. Ongeacht het model kan Politec je auto beschermen. Bekijk onze selectie producten die beschikbaar zijn voor elke Porsche en vraag een offerte aan wanneer je klaar bent om je volgende installatie te plannen! 

CARROSSERIE BESCHERMINGSFOLIE

XPEL Self-Healing Paint Protection Film, waarnaar vaak wordt verwezen als “PPF”, is perfect voor het beschermen van delen met een grote impact, of zelfs voor het aanbrengen van volledige car wraps. Bescherm de lak van je Porsche tegen beschadigingen, krassen en steenslag met de glanzende ULTIMATE PLUS™ of satijnglans STEALTH™.

KERAMISCHE COATING

Als je een langdurige hydrofobe bescherming wilt voor je nieuwe Porsche, zoek dan niet verder dan een keramische coating. FUSION PLUS™ biedt specifieke formules die zijn ontworpen om het uiterlijk van lak, PPF, wielen, remklauwen, glas, kunststof, bekleding en nog veel meer in één keer te beschermen en te verbeteren.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »